10% discount pentru studenti


Programul STUDENT DISCOUNT -10% a fost lansat la data de 5.05.2015 si are o valabilitate nedeterminata, dar poate inceta in orice moment, fara o notificare prealabila.
Programul STUDENT DISCOUNT -10% se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in magazinele Meli Melo – Paris, si online, pe www.melimelo.ro.

Reducerea de 10% se acorda studentilor, in urmatoarele conditii:
- Pe baza legitimatiei de student, valabila, vizata pe anul in curs, insotita de C.I.;
- Varsta studentilor trebuie sa fie de pana in 26 ani;
- Discount-ul nu se cumuleaza cu alte promotii, existente in magazin;
- Discount-ul se cumuleaza cu reducerea de 5% aferenta cardului de fidelitate, pentru posesorii acestora care intrunesc si conditiile de mai sus (pentru magazinele fizice).

Pentru a putea beneficia de reducere pentru cumparaturile online, in maximum 30 de minute dupa plasarea comenzii pe site va rugam sa trimiteti prin email la online@melimeloparis.ro copie dupa legitimatia de student, vizata pe anul in curs.

Prezentul regulament este intocmit de S.C MELI MELO FASHION S.R.L, cu sediul in Str. Nicolae Racota Nr. 8, Bl.76A, Sc. 1, Et.9, Ap.39, Bucuresti, Sector 1, nr. inregistrare: J40/1614/2012, cod de inregistrare: RO 29769909. Societatea a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu carácter personal, sub nr. 32919.