B2BPixuri, agende, brelocuri ? E momentul sa incerci ceva nou! Meli Melo ofera soluţii personalizate companiilor dornice sa se diferentieze in fata clientilor si colaboratorilor, prin solutii inovative, oferte competitive si proiecte individualizate cu care veti surprinde placut. 

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri pentru colegi, clienti sau parteneri, trimite-ne un mesaj si vom concepe pachete personalizate prin care sa iesi din sfera banalelor cadouri din fiecare an. Martisoarele de inspiratie traditionala create de Meli Melo, dar si frumoasele cadouri de Paste si Craciun Meli Melo DECO vor aduce zambete si multumiri din partea celor ce se vor bucura de ele.


Oferim si o gama larga de articole promotionale, atat produse in stoc cu livrare rapida, cat si articole concepute si produse la comanda. Gama de produse cuprinde articole promotionale si cadouri pentru femei, barbati si copii, accesorii de ingrijire corporala, dar si mici cadouri decorative pentru casa, textile, accesorii pentru bucatarie, sport si stil de viata sanatos, jocuri si jucarii, mini gadget-uri, ambalaje cu design special etc .

Alege sa comunici intr-o maniera neconventionala si creativa elementele de identitate ale brandului, fie pentru clienti, colaboratori, angajati sau chiar competitie.


Primul catalog al anului este deja lansat! Alege MARTISOARE si cadouri de 8 MARTIE pentru colegele si colaboratoarele dumneavoastra!
Deschide catalog ->>
 
Asteptam cu nerabdare sa va impartasim mai multe la: corporate@melimelo.ro.
 
Ne recomanda partenerii nostri: