Cariere


Suntem cel mai mare retailer de accesorii fashion din Romania, cu 36 de magazine in Bucuresti si marile orase din Romania. Si nu ne oprim aici.


Din 1998, cand am deschis primul magazin in Bucuresti, misiunea noastra a ramas aceeasi: sa fim acel loc fascinant care indeamna la visare si te aduce in lumea magica a bijuteriilor si accesoriilor.

Din 1998, dezvoltam un brand cu personalitate puternica iar astăzi detinem propria echipa de designeri talentaţi ce aduna zi de zi inspiraţie şi idei din întreaga lume, pentru a crea individualitate si a aduce prospetime in viata femeilor de pretutindeni.

Din 1998, pasiunea, creativitatea, oamenii, perseverenta, onestitatea, respectul, atat fata de clienti cat si fata de proprii angajati sunt valorile dupa care ne ghidam zi de zi si care ne ofera un sens in tot ceea ce facem.

Daca iti place si tie aceasta lume extraordinara a modei si te regasesti in valorile noastre, atunci te asteptam cu drag in echipa Meli Melo!

Si pentru ca ne extindem reteaua de magazine, cautam colegi in magazinele Meli Melo din Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Timisoara, Ploiesti si Bucuresti.

Promovam din interiorul organizatiei oameni care au crescut impreuna cu noi, rasplatindu-le astfel loialitatea și perseverenta. Si angajam din exterior talente și oameni cu care sa construim in continuare universul Meli Melo. Daca trebuie sa incepi de undeva, incepe cu noi!

Avem nevoie de persoane creative, cu abilități de comunicare și orientare către rezultate, interes pentru modă, atenție către detalii, abilități de negociere și influențare, flexibilitate și deschiderea de a învăța lucruri noi, capacitatea de a privi responsabilitățile ca pe o provocare și o oportunitate de dezvoltare, orientare către client și atitudine pozitivă în fața provocărilor.

Responsabilitati / Realizari:

•Sa prezinti intr-un mod atractiv si profesional produsele companiei
•Sa construiesti si sa dezvolti relatii de colaborare cu clientii
•Sa iti insusesti si sa aplici politica de vanzare a companiei
•Sa pregatesti si sa expui produsele in magazin, respectând regulile specifice de aranjare si avand grija ca preturile afisate sa fie cele corecte la toate categoriile de produse si toate produsele sa aiba atasate etichetele necesare inainte de a fi expuse sau comercializate
•Sa te asiguri ca sunt urmate toate procedurile necesare pentru buna desfasurare a promotiilor
•Sa aplici si sa utilizezi toate informatiile si instrumentele pe care compania ti le pune la dispozitie in cadrul programelor de training intern
•Sa gestionezi si sa rezolvi solicitarile primite de la clienti
•Sa urmaresti in tot ceea ce faci atat calitatea cat si realizarea target-ului stabilit


Alte informatii:

Compania le oferă angajaților un mediu de lucru creativ, transparent și motivant, programe de training pentru dezvoltare profesională și personală, salariu competitiv și comisioane în funcție de performanță, sesiuni periodice de team building, concursuri motivaționale, un plan de carieră și posibilitatea de promovare pe baza rezultatelor, și, nu în ultimul rând, reduceri substanțiale la toate produsele Meli Melo - Paris.

La Meli Melo vei întâlni o echipă unită și pasionată, după cum spunea Andrew Carnegie, unul dintre parintii industriei americane. Misiunea noastră este să oferim clienților experiențe incredibile și inspirație în viața de zi cu zi, să aducem stil și culoare prin cea mai originală gamă de accesorii de modă. Iar angajaților le punem la dispoziție un spațiu liber, pentru a-și exprima creativitatea și pentru a-și dezvolta potențialul. De la shop assistant la shop manager este un singur pas, iar Meli Melo - Paris pune la îndemâna angajaților tot ceea ce au nevoie ca să îl poată face. Depinde doar de ei să vrea să crească împreună cu noi