Cum comand (tab pagina produs)


Cum comand

Pasul 1. Folosind meniul prinicipal, navigheaza prin categoriile de produse pentru a selecta culoarea, marimea si numarul articolelor pe care doresti sa le achizitionezi.Adauga apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului CUMPARA. La final, ai posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor tale si pentru a calcula suma totala a comenzii.

Pasul 2. Completeaza formularul din pagina cu datele personale. Nu uita sa adaugi o adresa de e-mail si un numar de telefon la care te putem contacta. Pentru achizitionarea produselor pentru persoane juridice, completeaza formularul corespunzator.

Pasul 3. Completeaza datele de livrare în câmpurile respective.

Pasul 4. Ai posibilitatea de a selecta în aceasta sectiune, modalitatea de plata care te avantajeaza cel mai mult: Plata ramburs, respectiv numerar la livrare;
Plata prin OP, respectiv plata anticipata pe baza facturii proforma în contul firmei nostre;
Plata online cu card bancar.
Pasul 5. Pentru finalizarea comenzii este necesar sa completezi datele solicitate la facturarea produselor si sa selectezi intervalul orar dorit pentru livrare. Poti adauga eventualele observatii pe care le ai cu privire la comanda.

Pasul 6. Pentru a achizitiona produsele dorite,apasa butonul FINALIZARE COMANDA

Pentru Romania, Meli Melo Paris are o limita minima a comenzii de ##app_settings_valoare_minima_comanda## (inclusiv TVA).
Pentru UE, comanda minima este de 19.99 Euro (TVA inclus)