Livrare și Returnare (tab pagina produs)


Conditii livrare

In Romania livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid CARGUS. Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs sau plata online cu cardul livrarea se face in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru clientii care opteaza pentru plata prin OP, livrarea se face in 1-3 zile lucratoare de la virarea banilor in contul Meli Melo Paris. Pentru comenzile ce contin produse din categoria PromoMANIA, termenul de livrare poate fi diferit, fiind precizat la fiecare campanie in parte.
In tarile UE livrarea de realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat SKYNET sau DHL. Livrarea se realizeaza in termen de 3-5 zile lucratoare.

Conform legislatiei romane Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor la depozitul Meli Melo. Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 14 zile calendaristice.

Taxe livrare Romania

Taxa de livrare pentru Bucuresti este 10 Lei, iar pentru  livrarea in Provincie este de 14 Lei.

Taxe livrare tari UE

Pentru a vedea taxele de livrare in Romania si restul Europei te rugam sa accesezi urmatorul link: Taxe livrare in functie de tara si zona. Se expediaza comenzi oriunde in Uniunea Europeana, fara taxe suplimentare si restrictii geografice.

Receptionarea comenzilor

Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 9:00- 17:00, de luni pana vineri.
Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara interval orar, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.